Dependència Severa

Aquesta prestació consisteix en l’abonament d’una renda mensual temporal amb una durada de 60 mensualitats en cas que la persona assegurada es trobi en situació de dependència severa.

Com funciona?

S’entén per persona dependent en grau de severa aquella que pateix un estat de limitació física o psíquica irreversible que impliqui que necessita ajut per a realitzar vàries activitats bàsiques de la vida diària, dos o tres cops al dia, però no requereix l’ajut permanent d’un/a cuidador/a o d’un suport exten per a la seva autonomia personal.

Període de cobertura

Aquesta prestació cobreix a la persona assegurada mentre visqui.

S’abona la prestació sigui quina sigui l’edat en què es causa la situació de dependència, un cop transcorreguts el període de carència establert reglamentàriament.

Quotes

Les quotes estan en funció de l’edat de la persona assegurada en el moment de la contractació.

El pagament de les quotes finalitzarà el dia de l’extinció de la cobertura, amb el reconeixement de la prestació de Dependència Severa i altres supòsits previstos en el Reglament de la prestació.

 

Contractació

Aquesta prestació podrà ser subscrita per a persones que tinguin com a mínim 20 anys i que encara no hagin complert els 67 anys.

 

 

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.